180
22. marts, 2018 06:00 CET SSAB Laser

TRITECH ApS nyder godt at de mange fordele ved SSAB Laser stålplader

Januar mørket ligger tungt omkring værkstedbygningerne og gør det svært at se en hånd for sig. Det grønhvide lys fra en laserskæremaskine lyser op i et par af vinduerne, og vidner om intens aktivitet indenfor. TRITECH ApS i Bjert er en nystartet virksomhed, der har specialiseret sig i avanceret laserskæring, montage og smedearbejde til krævende internationale kunder.

Virksomheden indledte for nylig et samarbejde med stålgrossisten Sanistål og køber nu SSAB Laser plade. Konsulenten fra Sanistål introducerede dem for produktet og det har Tritech bestemt ikke fortrudt.

- Da vi testede SSAB Laser i vores maskiner, oplevede vi en række fordele. Den pæne rene overflade, de snævre tolerancer, og det at man kan lægge pladerne ind i laserskæreren og skære detaljer, der bukkes på alle ledder, betød at vi hurtigt kunne se potentialet i materialet, siger Henrik Poulsen, der er produktionschef og en af ejerne i virksomheden.

SSAB Laser er et højkvalitets stålprodukt, der klarer høje krav, og kan bukkes på alle ledder – uanset valseretning – og som giver mulighed for meget snævre tolerancer på slutproduktet.

- Vi kan til og med skære fra detaljer kant-til-kant og på den måde undgå en masse spild. Derudover er det som at skære i smør. Vi troede først ikke på alle løfterne, men alt har fungeret rigtig godt, og pladen er desuden helt plan - også efter skæring, fortæller en tilfreds Henrik Poulsen.

Sanistål er en af Danmarks førende stålgrossister, og de kan nu tilføje endnu en tilfreds kunde til deres liste over succeser. Sanistål er Certified Distribution Partner hos SSAB og har derfor et tæt samarbejde, blandt andet på SSAB Laser®, hvilket giver deres kunder en række fordele:

- Vores lager og produktekspertise samt vore muligheder for at kunne tilbyde kunderne gode produkter og hurtig levering, er en klar succesfaktor for os, siger Arne Stubberup, der er produktchef for plader og coils hos Sanistål.

TRITECH er leverandører til nogle af de største industrikunder inden for vind- og levnedsmiddel- industrien. I tilslutning til værkstedet ligger en anden virksomhed der fremstiller store, avancerede trykkerimaskiner, blandt andet til emballage og lottokuponer. Dele af disse maskiner fremstilles hos TRITECH, og de leverer de laserskårne emner dør-til-dør.

- Takket være de hurtige leveringer til os, kan vi til gengæld servicere vores meget krævende kunder på kort tid, siger Henning Korsgaard, der er medejer hos TRITECH.

TRITECH har de seneste år investeret i ny fiberlaser samt en bukkemaskine og råder udover dette, over et moderne maskinværksted med spåntagende bearbejdning.

Præcis som hos mange andre virksomheder er kompetente medarbejdere en vigtig faktor. Uden kompetence, spiller det ikke nogen stor rolle, hvilke maskiner man har.

- Vi har håndplukket flere af vores medarbejdere, for at have størst mulig kompetence i vores virksomhed, afslutter Henning.

Mere information:
Henrik Poulsen, TRITECH ApS, Gl. Skartved 5C, DK 6091 Bjert, Tlf. +45 40453423
Arne Stubberup, Sanistål A/S, Håndværkervej 14, DK 9000 Aalborg, Tlf. +45 96306185
Claus Haug, SSAB Danmark A/S, Banemarksvej 50 A.2 Sal,2605 Brøndby, Tlf. +45 43566663

Attachments

TriTec - Download