180

Stålhåndbøger

Bestil udvalgte håndbøger eller hele Tech Library-serien i dag og skaf dig viden om fremstilling og konstruktion med SSAB’s højstyrkestål.

SSAB’s stålhåndbøger bygger på vores ekspertise inden for stålproduktion og konstruktion samt tusindvis af projekter over hele verden. Håndbøgerne giver en dybdegående teoretisk baggrund, retningslinjer for stålprojekter og detaljerede anbefalinger vedrørende svejsning, formgivning, sammenføjning og konstruktion.

Foruden vores klassiske håndbøger har vi også udarbejdet en fantastisk guide ”Welding of AHSS/UHSS Steel”, der har til formål at formidle viden omkring brugen af avanceret højstyrkestål og ultrahøjstyrkestål i bilindustrien. Den kombinerer dybdegående teoretisk baggrund med detaljerede testresultater, retningslinjer for anvendelsesområder og ’best practice’-anbefalinger for ikke-belagt og zinkbelagt stål af denne type.

Udfyld blanketten herunder, og bestil dit eksemplar i dag!

Svejsning af AHSS/UHSS

En svejseguide til bilindustrien og andre brancher med hovedvægt på avanceret højstyrkestål (AHSS) og ultrahøjstyrkestål (UHSS)


Læs mere

Svejseguide for AHSS/UHSS til bilindustrien

En guide til bilindustrien og andre brancher med fokus på AHSS/UHSS-stål

Svejsning af AHSS/UHSS-stål Svejseguiden giver en detaljeret oversigt over de mest almindelige svejsemetoder i bilindustrien: punktsvejsning, lasersvejsning og lysbuesvejsning. Der er fokus på UHSS-stål, men der er også testresultater og svejseanbefalinger for både belagt og ikke-belagt AHSS- og /UHSS-stål. 

Guiden kan bestilles af alle bilproducenter og underleverandører samt andre interesserede industrisegmenter.

Svejseguiden er unik inden for både stål- og bilindustrien. Den er på 80 sider, og sproget er engelsk.

Pris: 85 euro

To order a printed handbook, please provide your address here.

Luk

Svejsehåndbogen

Svejsekarakteristika for Hardox og Strenx

Læs mere

Svejsehåndbogen

Svejsehåndbogen behandler svejsekarakteristika for Hardox og Strenx. Hovedformålet er at tage problemer op og komme med anbefalinger til, hvordan man udnytter hele potentialet for svejste konstruktioner. Håndbogen behandler emner som hvordan man opnår de ønskede mekaniske egenskaber i svejsefugen, og hvordan man undgår svejsedefekter.  Den er hovedsagelig skrevet til teknikere og ingeniører, men andre kan også have gavn af den. Håndbogen er opdelt i 23 kapitler og er på 132 sider.

Pris: 95 euro

To download the free digital handbook complete the form below.

To order a printed handbook, please provide your address here.

By submitting this form you accept our privacy statement.

Luk

Konstruktions-håndbogen

SSAB’s klassiske håndbog om højstyrkestål

Læs mere

Ny udgave af konstruktionshåndbogen på engelsk

Den nye, engelske udgave af SSAB’s klassiske håndbog om højstyrkestål er netop blevet trykt

Konstruktionshåndbogen dækker områder som valg af materialer, praktiske konstruktionsløsninger, modstandsberegning og produktionsteknologi. Konstruktionshåndbogen følger i stor udstrækning EU-standarden Eurocode 3, 2010 og bygger på de samlede erfaringer fra et stort antal eksperter og forskere.

Pris: 95 euro

To download the free digital handbook complete the form below.

To order a printed handbook, please provide your address here.

By submitting this form you accept our privacy statement
Luk